Cum să începem o reclamă cu Certificatul FI

Ghid

De la început dorim să vă felicităm încă o dată pentru trecerea cu un rezultat pozitiv a verificării opiniilor clienţilor dumneavoastră publicate online.
Fiecare participant în cadrul proiectului primește prin curierat un pachet care conține:

  • Autocolante cu logo-ul "Firmă de Încredere", care pot fi lipite spre ex. pe maşina de serviciu sau vitrine. Autocolantele sunt impermeabile, de o calitate foarte bună - tocmai de aceea pot fi folosite pentru o perioadă îndelungată
  • Datele pentru accesarea platformei proiectului - www.firmadeincredere.ro, unde participantul poate să prezinte cartea de vizită actuală, care conține date despre firmă, programul de lucru, promoții, fotografii.
  • Certificatul "Firmă de Încredere" care este printat pe o hârtie de foarte bună calitate. Acesta reprezintă documentul care atestă firma ca fiind una corectă și de încredere. Certificatul se poate așeza în orice loc dorit și cuprinde numele firmei, precum și informații despre calitățile recunoscute prin această distincție.
  • Factură - conţine credențialele (nume utilizator + parola) pentru accesarea cărţii de vizită electronice (e-cardul) pe pagina www.firmadeincredere.ro
  • Declaraţie pentru taxa unică, semnată de către coordonatorul proiectului (dacă este solicitată de către participant)

Scoateți din pachet varianta printată a certificatului "Firmă de Încredere". Îl puteți pune pe perete în biroul dumneavoastră sau în orice loc cu vizibilitate.
Autocolantele rezistente la apă, în format A6, cu logo-ul FIRMĂ DE ÎNCREDERE le puteți lipi pe vitrine, pe ușa biroului, pe mașină sau în alt loc cu vizibilitate.
Factura - în colțul din dreapta jos veți regăsi credențialele dumneavoastră pentru accesarea platformei proiectului (user + parola). Este foarte important să vă notați aceste date și să le păstrați pentru viitor. Mulțumită acestor credențiale, dumneavoastră vă puteți actualiza constant e-cardul și downloada logo-ul FIRMĂ DE ÎNCREDERE (disponibil în limba română și în limba engleză)
Deschideţi un browser (preferabil Mozilla Firefox sau Google Chrome), tastaţi www.firmadeincredere.ro, după care apăsaţi pe pătratul roşu "Intră în cont" care se află în colţul din dreapta sus. Vi se va deschide un câmp unde trebuie tastate user-ul şi parola de pe factură. Introduceți credențialele și apăsați tasta ENTER. Dacă datele au fost introduse corect veţi fi redirecționați în cartea de vizită.Atenție! Dimensiunea literelor contează, de aceea trebuie să acordați o mare atenție modului de scriere a user-ului și parolei. Se vor nota exact cum apar ele pe factură (acestea fiind "case-sensitive")
După ce v-ați logat în cartea de vizită electronică puteți completa datele despre firma dumneavostră. Descrierea nu trebuie să depășească 900 de caractere. În acest spaţiu pot fi informați clienţii despre profilul de activitate al societății dumneavoastră, despre noi promoţii, programul de lucru, adresă etc. Important de reţinut este că după fiecare actualizare să se apese tasta ACTUALIZAȚI DATELE. Cartea de vizită se poate actualiza în orice moment, astfel încât clienţii să fie informaţi despre noutăţile din firma dumneavoastră. Vă amintim că e-cardul este valabil pe toată perioada de activitate a firmei, fără costuri suplimentare. Atenție! Atenţie! Este important să adăugăm că e-cardurile actualizate sunt mult mai vizitate de către clienţi decât profilele firmelor care nu au nici o descriere.
După completarea descrierii firmei, precum şi a datelor de contact, puteți adăuga logo-ul firmei dumneavoastră şi poze. Se pot adăuga maxim 5 poze. Este important ca după încărcarea pozelor să se salveze acţiunea "SALVEAZĂ DATELE",deoarece în caz contrar nu vor fi salvate. Pozele, ca şi descrierea firmei, se pot schimba oricând.Atenție! Mulţumită opţiunii "Arată e-cardul meu" aveți posibilitatea ca în fiecare moment să verificați cum arată e-cardul actualizat. Merită să acordați atenţie acestui lucru. E-cardurile actualizate atrag atenţia clienţilor mult mai mult decât cele goale/necompletate.
Suplimentar, după ce ați intrat în e-card, vă puteți folosi de materiale precum logo-ul proiectului "Firmă de Încredere" în varianta mare şi mică, dar şi în format html. Mai sus pomenitele instrumente de publicitate se pot afișa pe paginile web personale, facebook, booking.com, pe materiale publicitare/printate, pe facturi, cărţi de vizită fizice sau pe ambalajele produselor. În acest mod se poate crea o imagine pozitivă în mediul online. Atenție! Ultimele verificări arată faptul că 80% din clienţii cu o dorinţă mai mare de colaborare aleg firmele care au activitate pe platformă.